Generell informasjon

Newsfeed
  Informasjon publisert 22.10.2018

Etter mange år med Skandinavisk Akuttmedisin gleder vi oss over å tilby en konferanse i helt ny drakt. NAKOS-dagene 2019 blir arrangert på hotell Scandic Flesland Airport i perioden 3. – 6. juni 2019.

Ulike faggrupper i den akuttmedisinske kjeden vil bli samlet til fagmøter og spesialsymposier gjennom flere møter mandag 3. juni og tirsdag 4. juni.

Det vil bli arrangert egne møter for registrarer ved de lokale hjertestansregistrene, utdanningsansvarlige i prehospitale tjenester med særlig fokus på nettbasert opplæring og de som er engasjert i arbeid med Norsk indeks for medisinsk nødhjelp i LVS og AMK.

Fra lunsj onsdag 5. juni til lunsj torsdag 6. juni vil det bli arrangert en akuttmedisinsk fagkonferanse med mye spennende fagprogram. 

Det blir sesjoner som dekker nyheter og aktuell status for behandling av brann- og inhalasjonsskader, forskning og utvikling innen fjell- og skredredning, behandling av aksidentell hypotermi og moderne behandling av forgiftninger og overdoser. En hjertestanspasient vil følges gjennom hele akuttkjeden der vi også ser på hvordan hjertestarter- og hjertestansregisteret kan bidra til å redde liv.

  Nyhetsbrev publisert 20.09.2018

Etter mange år med Skandinavisk Akuttmedisin gleder vi oss over å tilby en konferanse i helt ny drakt. NAKOS-dagene 2019 blir arrangert på hotell Scandic Flesland Airport i perioden 3—6. juni 2019.

Ulike faggrupper i den akuttmedisinske kjeden vil bli samlet til fagmøter og spesialsymposier gjennom flere møter mandag 3. juni og tirsdag 4. juni. Det vil bli arrangert egne møter for registrarer ved de lokale hjertestansregistrene, utdanningsansvarlige i prehospitale tjenester med særlig fokus på nettbasert opplæring og de som er engasjert i arbeid med Norsk indeks for medisinsk nødhjelp i LVS og AMK.

Fra lunsj onsdag 5. juni til lunsj torsdag 6. juni vil det bli arrangert en akuttmedisinsk fagkonferanse med mye spennende fagprogram. Det blir sesjoner som dekker nyheter og aktuell status for behandling av brann- og inhalasjonsskader, forskning og utvikling innen fjell- og skredredning, behandling av aksidentell hypotermi og moderne behandling av forgiftninger og overdoser. En hjertestanspasient vil følges gjennom hele akuttkjeden der vi også ser på hvordan hjertestarter- og hjertestansregisteret kan bidra til å redde liv.

Hold av dagene, detaljer om program og påmelding kommer snart!